Nootin tarina

Nooti on syntynyt rakkaudesta käsillä tekemiseen. Suurinta iloa tuottaa se, että saa jonkin materiaalin joka on jo matkalla kaatopaikalle, pelastettua ja annettua sille uuden elämän uutena kierrätyskoruna tai muuna tuotteena.

Nootin tarina alkoi 2013 joulumarkkinosta ja pienistä tapahtumista, joissa myin tuotteitani. Vuonna 2015 perustin yrityksen Nootin ympärille. Nooti on minun pieni reipas yritykeni, joka käyttää materiaaleina mm. Mehu-Maijoja, kurahousuja, lusikoita, villapaitoja, kirjoja ja paljon muuta.

Opiskelen hopeatyötä ja toivottavasti jatkossa ruostumaton teräs ja alumiini saavat rinnalleen myös hopeakoruja. Myös hopea tulee olemaan pääosin kierrätettyä.

Kaikki tuotteet valmistetaan Turussa Nootin pajalla, Fiskarsinkatu 6 (PadelParkin tiloissa). Jos haluat tulla tutustumaan tuotteisiin, laita viestiä. Pajalla ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, eikä omaa sisäänkäyntiä.

Jos sinulla on jotain materiaalia jossa tunnet olevan Nooti-fiilistä, ota yhteyttä. Uusia ideoita syntyy myös materiaaleista ja siitä miltä ne tuntuvat. Enempää en voi korostaa sitä että toisen roska on toisen aarre.

Otan vastaan myös tilaustöitä kun aikataulu sen sallii.

Terveisin

Nootin omistaja, pääsuunnittelija ja yrittäjä

Johanna Laakso

Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku

040 7574 154

johanna@nooti.fi